Gentle Stoutsippers

Race:  Ogre
Coach:  chgadd
Description
Här är killarna som mest är med för matchernas tredje "halvlek". Den halvleken när man sitter lugnt och avslappnat på Puben och sippar på sin Stout och ljuger om sina fantastiska bedrifter....... Cheers, skål och salut!

 
Gentle Stoutsippers team badge
Bulletin board from the coach
Sep. 10th, 2022 - old news
En säsong till!
Efter noga övervägande har Coach Burp bestämnt sig för att ta en tur till och dricka lite stouts med sina spelare. Egentligen var planen att de skulle marinera ett par säsonger och komma tillbaka tjockareee...ee starkare men så blev inte fallet. Ryktet säger ju att turneringen Icebowl är en riktig Beerfest och var borde ett gäng Stoutsippare åka. Jo just det! Sen kan väl läggas till att Smog lagets stjärna också hade ett finger med i beslutet. Låten huvuden rulla och må bäste Stoutsippare vinna!

Cheers!
- chgadd
 
 
Aug. 21st, 2022 - old news
So close!!
Oj oj!

Det var nära, i sjätte turnen har Stoutsippers bollen!
Coach Burp Stoutbreath väljer då att ropa på Sludge Rammer att sparka ner bollhållaren i endzone. Men sin vana trogen så sparkar han så hårt att den stackars Melf svimmar och placeras i knocken. Tyvärr har Coach Stouthbreath inte vett nog att stoppa honom så i nästa turn sparkar han ut en gnoblar till. Publiken och mvp-juryn tycker det är matchens höjdpunkt och han blir vald lagets bästa spelare.
Coach Burp håller inte med! Han skadar ju inte ens dom!
Lagets Runtpunter har nog inte lyckats en endaste gång med att kicka en medspelare.
Men Gentle Stoutsippers är nöjda med att gå till final och att hålla alverma på avstånd så länge. Det är en säsongsavslutning de kan vara stolta över! Cheers!!!
- chgadd
 
 
July 26th, 2022 - old news
Stoutsippers är final!!!!!
Stoutsippers är i final, men ingen i laget vet riktigt hur . Coach Burp Stoutbreath har plötsligt förväntningar från Fansen på sig och vet inte riktigt hur han skall tänka. Eller "tänka" var väl och ta i. Men helt plötsligt är han medveten om att finns ett pris. Och efter denna match måste han planera. Nä nu kommer det gå åt h-e. Nu gäller det att konservera formen......Fram med Stouten!
- chgadd
 
 
 
Tournaments played:
Season Zero, Season One, Season Two
Playing in:
Season Three
Trophies won:
noneLatest bulletins:
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League