High Ground Hitters

Race:  High Elf
Coach:  chgadd
Description
Hitters är ett av alvriket Esaris Bloodbowl lag. De tillhör den adliga eliten och tränar och spelar på de finaste arenorna. Med näsan i vädret och med lätt överlägsen blick, ser de ner på sin omgivning med förakt. De tränas av Prins Parodias Highlight som egentligen bara vet hur man sätter på en rustning snyggast. Men om de förlorar är det "endast" för att motståndet har tur. För ALLA vet ju att High Ground Hitters är bäst. Deras motto- Vi vet vi är bäst!

 
High Ground Hitters team badge
Bulletin board from the coach
Sep. 18th, 2022 - old news
Ser dåligt ut!
High Ground Hitters verkar bara kunna en sak. Passa!
Flera gånger slog de bollen ur händerna på Orcerna i Kickpunchers men de förbaskade orcerna lyckades plocka upp den igen. I första halvlek fångade till och med en Orc en studsande boll (som High Ground lyckades slå ur händerna på en goblin) med tre alver omkring sig. Då är det svårt att vinna.
Nä nya tag, och nu har de iallafall fullt lag till nästa match.
- chgadd
 
 
Sep. 12th, 2022 - old news
Säsongstart som sved!
High Ground Hitters tänkte att de skulle värma upp med en liten Friendly mot Alvkusinerna i Elf-Jester United. Jodå de blev riktigt uppvärmda, så pass uppvärmda att fyra spelare missar premiären. Ouch den där Blitzern Jandòr Softpunch kommer vi att drömma mardrömmar om i många dagar.....

Nu slår verkligen High Ground från Low Ground!
- chgadd
 
 
 
Tournaments played:
Season Zero, Season One
Playing in:
Season Three
Trophies won:
noneLatest bulletins:
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League